Přejít na obsah

Ubytování


Pro účastníky pochodu, kteří projeví zájem o ubytování a jsou z větší dálky, je možno zabezpečit ubytování z pátku 26.6. na sobotu 27.6. nebo z 27.6. na 28.6. v prostoru konání pochodu na UVZ Hamry. Je nutné mít vlastní spacák s sebou.
Cena za služby spojené s ubytováním je symbolická
50 Kč za osobu a noc. V případě ubytování na dvě noci je cena 80 Kč. Slouží jako manipulační poplatek (čistící prostředky, úklid, el. energie, voda, praní prostěradel apod.). Vratná záloha na zapůjčení prostěradla činí 50 Kč. Kapacita ubytování je omezená. Nutná závazná rezervace na přihlašovacím formuláři předem. V případě neúčasti je potřeba se odhlásit, abyste neblokovali místo ostatním zájemcům.
Manipulační poplatek bude vybírán na místě.

  • Příjezd na UVZ Hamry pro zájemce o ubytování dne 26.6. od 16,00 do 22,00 hod.

  • Pokud přijede účastník vlastním vozidlem, bude možno vozidlo bezplatně zaparkovat v prostoru konání akce. Pro lepší organizaci prosím sdělte tuto informaci v registračním formuláři. Pořadatel neodpovídá za zaparkovaná vozidla a jejich obsah.

  • V prostoru ubytování bude možno zakoupit občerstvení.

  • Možné posezení u ohně s organizátory.


Kapacita ubytování je omezena. V případě naplněnosti kapacity srubového tábora bude možnost ubytování z registračního formuláře stažena. Ubytovat se lze i ve stanech v prostoru UVZ Hamry po domluvě s organizátory - poplatek 30 Kč na osobu a noc. V poplatku je především zohledněna cena za užívání společných prostor, umývárek a WC.

POZOR - V roce 2020 proběhne na UVZ HAMRY rozsáhlá rekonstrukce ubytovacích srubů. Ubytování bude tudiž zabezpečeno velkokapacitními stany. Postavení těchto stanů zabezpečí 601. skss.

Návrat na obsah